L’avicola raggi srl..

A luat nastere in anul 2002, pe ruinele unei societati din regimul trecut, in localitatea Carcea, langa aeroportul din Craiova.
In timp, am restructurat toate halele, incluviv una noua care se invecineaza cu intreprinderea noastra, dotandu-le cu sisteme de avangarda pentru alimentarea, adaparea, aerisirea acestor hale pentru bunastarea puilor pe care ii crestem .
Incercam sa ne conformam cerintelor actuale legate de cele mai bune tipologii de pui de gaina albi si colorati existenti in Europa, tinand cont de exigentele reale ale mult stimatilor nostri clienti romani.
In moara noastra de furaje producem, cu ajutorul sfaturilor celor mai buni tehnicieni nutritionisti si a celor mai buni specialisti in formule de nutritie italieni un produs despre care credem ca nu are egal in toata Romania pentru cresterea si sanatatea animalutelor noastre.
Am dotat societatea cu camioane de diferite dimensiuni pentru transportul puilor de o zi, gandindu-ne la respectarea starii de bine a puilor in timpul transportului
Firma cu care lucram: Autotrasporti Fortunato srl, leader in sectorul autotransporturilor puilor vii, are mereu la dispozitie diferite camioane pentru transport in toata Europa.

gallostorico